opc_loader
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat: 1
Gevulde eieren met sardientjestapenade

Gevulde eieren met sardientjestapenade


Bereidingswijze Kook de eieren in 10 minuten hard in kokend water. Spoel ze met koud water af en pel ze. Halveer de eieren en haal de eidooiers eruit. Pureer in de keukenmachine 6 eidooiers, de olijven, geperste knoflook, bieslook, kappertjes, tijm, blikje Nuri sardines in pikante olijfolie. Roer er 2 el olijfolie en enkele druppels citroensap door. Vul de eieren met de tapenade. Druk de andere 2 eidooiers door een zeef en strooi dit over de gevulde eieren.   Keukentip ...
Lees meer
Makreelcrostini

Makreelcrostini


Bereidingswijze Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.   Wijntip   ...
Lees meer
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat: 1