opc_loader
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat: 1
Pastasalade met gerookte kip en zongedroogde tomaat

Pastasalade met gerookte kip en zongedroogde tomaat


Bereidingswijze Kook de pannocchie in ruim kokend water beetgaar en giet af. Verwarm in een wok een flinke scheut olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg het ontbijtspek toe en bak deze samen met de knoflook krokant. Zet het vuur laag, voeg de pannocchie toe en roer deze goed om met een aantal flinke scheppen kruidenkaas. Voeg 2 à 3 eetlepels zongedroogde kerstomaatjes toe en verwarm goed mee. Snipper de rode ui fijn en meng samen met de gerookte kipfilet door de pasta. B...
Lees meer
Feestelijke Linguine pasta met truffel

Feestelijke Linguine pasta met truffel


Bereidingswijze Kook de pasta al dente en giet af. Laat uitlekken en doe het terug in de warme kookpan. Meng de pasta met 110 ml truffelolie, de parmezaan en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden. Werk af met plakjes truffel en wat extra parmezaan naar smaak. Serveer meteen. Halveer de benodigdheden en je kunt dit ook perfect als voorgerecht gebruiken.   Keukentip De kooktijd varieert, afhankelijk van de vorm, de dikte en de kw...
Lees meer
Eenvoudige Pici pasta met citroen-kaassaus

Eenvoudige Pici pasta met citroen-kaassaus


Bereidingswijze Kook de Pici al dente in een grote pan kokend water met een snuifje zout. Pers de citroenen en rasp de pecorino en Parmigiano Regianno grof. Doe dit in een kom en meng de geraspte kaas met het citroensap tot een homogene massa. Voeg daarna de olie geleidelijk toe tot je een dikke saus hebt. Giet de pasta af en hou een beetje kookvocht apart. Doe het citroen-kaasmengsel in de kookpanen voeg ook een paar eetlepels kookvocht toe. Roer het geheel goed door, zodat de saus e...
Lees meer
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat: 1