opc_loader

Feestelijke Linguine pasta met truffel

Feestelijke Linguine pasta met truffel

Bereidingswijze

  • Kook de pasta al dente en giet af. Laat uitlekken en doe het terug in de warme kookpan.
  • Meng de pasta met 110 ml truffelolie, de parmezaan en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de pasta over de borden. Werk af met plakjes truffel en wat extra parmezaan naar smaak. Serveer meteen. Halveer de benodigdheden en je kunt dit ook perfect als voorgerecht gebruiken.

 

Keukentip

De kooktijd varieert, afhankelijk van de vorm, de dikte en de kwaliteit van de deegwaren. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking, maar proef de pasta eens ongeveer 1 minuut voor het einde van de aangeduide kooktijd. Laat het water doorkoken tot de gewenste 'al dente'-beet.

 

Wijntip

 

Ingrediënten

Ingrediënten (4cts)
  • 500 g linguine arcobaleno
  • Carpaccio tartuffo nero
  • 100 g vers geschaafde Parmigiano Regianno + wat extra bij het serveren
  • 110 ml truffelolie
  • 50 g vers gesnipperde bieslook
  • Vers gemalen zwarte peper
  • zeezout
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.