opc_loader

Makreelcrostini

Makreelcrostini

Bereidingswijze

  • Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  • Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan).
  • Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren.
  • Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie.
  • Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is.
  • Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui.
  • Warme crostini besmeren met makreelmengsel.

 

Wijntip

 

Ingrediënten

Ingrediënten (4cts)
  • 1 ciabatta (voorgebakken brood 250 g)
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 bosuitjes
  • 3 blikjes Nuri makreel in pikante tomatensaus (a 125 g)
Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.