opc_loader

Cachaça - Salinissima de Salinas (42% - 700 ml)

Cachaca Salinissima - gerijpt (blend tot 10 jaar oud) 

Salinas in Minas Gerais is het kloppende hart van de cachaca industrie, vooral gekend voor zijn zijdezachte cachaca gerijpt op balsamovaten. Salinissima is daarvan het perfecte voorbeeld. Geschikt voor cocktails of om puur te degusteren.

 

Fazenda Matrona

Fazenda Matrona in Salinas werd in 1955 opgericht. De stokerij combineert aloude technieken met moderne installaties om een top of the line cachaça te maken.

23,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Extra informatie

Recept - Caipirinha


Ingrediënten

4,5 cl

Cachaça

2 cl

vers limoensap

1 tl

rietsuiker

1/2 

limoen in stukjes

scoop gepileerd ijs

 

evt. suikerwater

soort glas:

tumblerglas

 

 

Bereiding

Snijd de halve limoen in zes partjes en doe ze in het glas. Strooi de rietsuiker erbij en kneus met een muddler tot het sap goed zichtbaar is. Voeg de Cachaça toe aan het limoensap. Voor een iets zoetere Caipirinha kan je suikerwater toevoegen. Vul op met gepileerd ijs en roer goed. Serveer met een rietje.

Beoordelingen (0)
heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.